2013 m. sausio 22 d., antradienis

„Starbucks“ ir 25 centai

Cia kaip ir as, laikau puodeli su savo taip pamegta kava.
     Sveiki, labai aciu uz 5oo perziuriu! Ir, zadetas naujas post'as. Nukrypstame siek tiek nuo mano aistros (fotografijos kas dar nezino) ir rasaus apie man asmeniskai skaniausia kava, kurios platinimo vietos tai kavinukes „Starbucks“. 
      „Starbucks“ kaviniu dizainas, kaip ir kavos skonis, tiesiog nuostabus. Jauku, silta, patogu, malonus aptarnavimas. Kavos pasirinkimas gan platus, nuo paprastos juodos kavos, iki saltos kavos su plakta grietinele bei sokolado drozlemis. Mano taip pamegta kava (matote nuotraukoje, apacioje) „Caramel macchiato“. Desertu bei ivairiu uzkandziu pasirinkimas taip pat pakankamai didelis. Kiekvienas gali pasirinkti pagal savo skoni.
     Skaitote antraste, ir galvojate prie ko cia tie 25 centai? O gi prie to, jog „Starbucks“ nuo kiekvieno skanios kavos puodelio, 25 centais palaiko tos pacios lyties santuokas. Ka jus manote apie tai? Homofobams tai lyg tragedija. Pasipiktinimas manau tikrai didelis. O kaip jums? Ar jus palaikote ideja, 25 centus skirti tos pacios lyties santuoku palaikymui? Laukiu jusu nuomones komentaruose. Aciu kad skaitote. Su pagarba Pijus.
Stai ir mano taip pamegta kava bei vienas is desertu: New York'ietiskas surio pyragas.

2 komentarai:

  1. Nemanyk, kad gauni tuos perziuras nuo vieno asmens cia tarkim gali spaminti vienas zmogus ir gaut tau per diena 100 perziuru ir tiek o tu tikrai nesi gaves cia nuo visu tiek zmoniu perziuru zodziu tesiog noriu pasakyti, kad sita skaiciavimo sistema niera tiksli ir nesitikek, kad visi ziuri tavo psl tesiog sakau...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tegul spamina. Skaiciavimo sistema tikrai tiksli, skaiciuoja kiekviena puslapio perziura, kad ir nuo to pacio asmens simta kartu kaip tu sakai. Nesvarbu, man dziugu kad apskritai kasnors uzeina. O jei nepasitenkinimas kyla del mano blog'o, tuomet skaityti niekas nevercia.
      Maniau jau komentaras bus i tema, bet pasirodo ne. Gaila. Kita karta tikiuosi kanors idomesnio pakomentuosi.
      Su pagarba, Pijus.

      Panaikinti